Hout laat zich uitstekend bewerken door de laser. Afhankelijk van de dikte, kunnen we het ook snijden in allerlei vormen. Graveren op hout geeft een zeer mooi warm effect. Diverse gebruiksvoorwerpen kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een tekst, logo of een foto. Hierdoor zijn er leuke gepersonaliseerde kado’s mogelijk die de ontvanger zeker zal waarderen. Neem een kijkje op deze pagina om ideeën op te doen.

 

 

 

 

 

presspaper

Kunststof is een verzamelnaam. Er bestaan vele soorten materialen. Wanneer er PVC in het materiaal zit, kunnen wij het niet verwerken aangezien hier zeer gevaarlijke gassen bij vrijkomen. Plexiglas kan daarentegen bijvoorbeeld perfect worden bewerkt. Dit kan gebruikt worden om bijvoorbeeld sport trofeeën te maken.

 

 

 

 

 

 

sleutelklos

Metaal kunnen wij in veel gevallen voorzien van een markering. Dit houdt in dat het materiaal vooraf wordt bewerkt met een coating waarna we met de laser tekst of een afbeelding graveren. De coating wordt daarna afgespoeld waarna er een zwarte afbeelding overblijft.

 

 

 

 

 

 

glas_graveren

Glas is zeer goed te laseren. U kent het oude glas graveren ongetwijfeld waarbij met een klein slijpsteentje handmatig in het glas wordt geslepen. De laser kan door zijn kracht minuscule puntjes aanbrengen in het glaswerk. Er kunnen dus zeer gedetailleerde afbeeldingen en/of teksten worden aangebracht.

 

 

 

 

 

 

Bescherm apparatuur en dergelijke optimaal met een op maat gemaakte foam inlay. Ook kunnen wij u eventueel kwaliteitskoffers leveren.

Dure voorwerpen zoals bijvoorbeeld telefoons en gereedschappen kunnen wij in een kwalitatief zeer hoogwaardige koffer verpakken met op maat gesneden foam. De koffers zijn hufterproof, water- en luchtdicht en voldoen aan zeer hoge normen. Er zijn vele maten leverbaar. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij desgewenst ook uw eigen koffer(s) natuurlijk voorzien van een foam inlay op maat.